Matkapuhelin

044-7588380

Sähköpostiosoite

katri@hyvinvoinninpolku.fi

IhanaElo®- hyvinvointivalmennus

Hyvinvoiva mieli ja keho kuuluvat erottamattomasti yhteen. Tässä valmennuksessa en anna yksilöityjä ruokaohjeita tai liikuntaohjelmia. Valmennuskokonaisuuden aikana käymme läpi juuri sinulle tärkeimpiä hyvinvoinnin osa-alueita, pienin ja turvallisin askelin kohti ihanempaa oloa ja eloa.

Hyvinvointivalmennus pysähtyy perusasioiden äärelle

LUE LISÄÄ


Hyvinvointinavigaattori®

MUUTOS ALKAA  OIVALLUKSESTA

Kun tunnistat luontaisen tyylisi, opit toimimaan tavalla, joka vahvistaa motivaatiotasi. 

Miksi luontainen tyyli?

Luontainen tapamme voi kertoa jotain siitä, miten teemme valintoja ja päätöksiä arjessa, minkälaista tietoa tarvitsemme ollaksemme motivoituneita ja miten parhaiten otamme tiedon vastaan, jotta se vaikuttaa positiivisesti motivaatioomme.

LUE LISÄÄ…


Palautuminen

Palautuminen kuuluu kaikille. Olen PalautumiskouluPRO:n kouluttama Palautumisohjaaja® ja ohjaan yksilö- ja ryhmäohjauksia.

Palautuminen on ennakoivaa terveyden hoitoa- ja huoltoa

Palautumisen työskentely on PalautumiskouluPRO:n teoreettisen viitekehyksen pohjalta tapahtuvaa. Se perustuu länsimaiseen kehoterapiaan ja sosiaalisen oppimisen teoriaan.

Palautumisen käytännön työskentely  palautumisohjauksessa pohjautuu Palautumispiirakka™️:n kuuteen eri sektoriin; Uni, ravinto, luonto, keskittyminen-rentoutuminen-rauhoittuminen, kehon ja mielen aktiivinen palautuminen ja mielen valmennus.

LUE LISÄÄ…